Блог



З циклу – ВИПІКАТИ БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Швидкий млинець з цільнозернового борошна.

Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей в яких ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджові млинці з пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація»   Швидкий рецепт: найкорисніший […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


З циклу – ВИПІКАТИ БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб цільнозерновий на бездріжджовий заквасці.

Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з цільнозмеленого пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація» Пшеничний цільнозерновий хліб на […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб пшенично-житній на бездріжджовій заквасці.

Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з пшенично-житнього борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація» Хліб пшенично-житній на бездріжджовій заквасці. […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖЖІВ. Як приготувати бездріжджову закваску?

Цією публікацією ми відкриваємо цикл статей в яких Ви навчитеся робити бездріжджову закваску і випікати бездріжджовий хліб як з пшеничного борошна, так і житнього. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua бо до Вас по пошті буде надходити відповідне повідомлення про […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Смажена капуста з макаронами «Здоров’я»

СКЛАДОВІ: Макарони «Здоров’я» з рослинними добавками (з шротом гарбуза, льону, амаранту, кісточки винограду, тощо) – 200г Капуста – ½ качана морква – 1 шт цибуля – 1 шт. рослинна олія сіль перець соєвий соус ПРИГОТУВАННЯ: Нашинкувати половинку невеликої капустини, додати одну середніх розмірів натерту моркву, середню цибулину тонко нашинкувати півкільцями і все це злегка обсмажити […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА ЧАЙНИМ ГРИБОМ?

Ви вже знаєте всі корисні властивості чайного гриба і як самому виростити чайний гриб. Тепер пора дізнатися, як доглядати за чайним грибом, що б він приносив Вам користь і не нашкодив! Якщо це не робити правильно, ви ризикуєте одержати не смачний напій, а щось, схоже на оцет або він просто загине. Індикатор здоров’я чайного гриба […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


ЯК САМОМУ ВИРОСТИТИ ЧАЙНИЙ ГРИБ?

Варіант 1. З чорного чаю. Якщо Ви хочете отримати смачний тонізуючий напій з загальнозміцнювальною дією, можна виростити чайний гриб тільки з чорного чаю. Аксесуари: Трилітрова банка, марлева тканина, великий чайник для заварювання на 1 літр або літрова банка, цукор, крупно-листовий чорний чай, окріп Порада: Заварка повинна бути звичайнісінькою, без будь-яких добавок. Але смак напою буде […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ЧАЙНОГО ГРИБУ

Чайний гриб – це симбіоз різних бактерій і дріжджів, що виник в природних умовах. Крім приємного смаку і корисних властивостей, за рахунок вирощеної культури чайного гриба, цей напій є найпотужнішим антибіотиком. Чайний гриб, як правило, містить безліч штамів корисних дріжджів, які перетворюють цукор в спирт. Але не варто боятися алкоголю. Одна з найпоширеніших корисних бактерій […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Рецепт – Макарони в сметанно-часниковому соусі

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані! Складові: 300 г макаронів «Здоров’я» №14, 200 мл сметани, 4 зубчики часнику, ½ склянки сухого білого вина, 1-2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка лимонного соку, сіль, перець за смаком. Приготування: Відварити макарони […] [...]

1 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Рецепт – макарони “Паста Болоньезе”

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані! Складові: 300 г макаронів «Здоров’я» №13, 400 г яловичого фаршу, 1 цибулина, 1 морква, 2/3 склянки червоного вина, 3 ст. ложки томатної пасти, сіль, перець за смаком. Приготування: Натерти на крупній тертці моркву, нарізати […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more