Блог



Нутове безе з мигдалем (спеціальний приз конкурсу «За креативність»)

Цей рецепт зайняв спеціальний приз за “Креативність і Оригінальність”  у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт” Безе з нуту, з аквафаби – натурального замінника білка. Нут відварюється, відвар процежується та використовується для рецепту. Пропорції заміни середнього білка – 30 мл аквафаби, 2 ст.л. До “білка” я додала муку […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Крекер з насінням льону (2 Місце конкурсу)

Цей рецепт зайняв 2 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт” Незважаючи на простоту його приготування, печиво не тільки приємне за смаковими якостями, але і одна з найкорисніших. Ніжне, ламке і хрустке, трохи солодке і нежирне! ІНГРЕДІЄНТИ: борошно пшеничне суцільно змелене “Здоров’я” — 130-150г. (купити) вода(окріп) — 90мл. масло рослинне — 3ст. […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Пісне лимонне печиво (3 Місце конкурсу)

Цей рецепт зайняв 3 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт” Це печиво для тих, кому смакує лимон, воно дуже лимонне та смачне. ІНГРЕДІЄНТИ: сік лимону— 70 мл сода— 5 ч.л. цукор— 6 ст.л. олія— 5 ст.л. куркума— 0,25 ч.л. ванільний цукор— 5 ч.л. борошно (мажна суцільно змелене)— 5 склянок (купити) СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ: Спочатку […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Пісний торт “Вишня в шоколаді” (1-Місце у конкурсі)

Цей рецепт зайняв 1 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт” Якщо у вас день народження або інше свято в пост, це чудовий привід спробувати ніжний пісний торт. Оксамитова структура, вологі шоколадні коржі, ароматний і ніжний крем- це дуже смачно! ІНГРЕДІЄНТИ тісто: борошно суцільно змелене — 240г (купити […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Швидкий млинець з цільнозернового борошна.

Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей в яких ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджові млинці з пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація»   Швидкий рецепт: найкорисніший […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


З циклу – ВИПІКАТИ БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб цільнозерновий на бездріжджовий заквасці.

Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з цільнозмеленого пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація» Пшеничний цільнозерновий хліб на […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб пшенично-житній на бездріжджовій заквасці.

Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з пшенично-житнього борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація» Хліб пшенично-житній на бездріжджовій заквасці. […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖЖІВ. Як приготувати бездріжджову закваску?

Цією публікацією ми відкриваємо цикл статей в яких Ви навчитеся робити бездріжджову закваску і випікати бездріжджовий хліб як з пшеничного борошна, так і житнього. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua бо до Вас по пошті буде надходити відповідне повідомлення про […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Смажена капуста з макаронами «Здоров’я»

СКЛАДОВІ: Макарони «Здоров’я» з рослинними добавками (з шротом гарбуза, льону, амаранту, кісточки винограду, тощо) – 200г Капуста – ½ качана морква – 1 шт цибуля – 1 шт. рослинна олія сіль перець соєвий соус ПРИГОТУВАННЯ: Нашинкувати половинку невеликої капустини, додати одну середніх розмірів натерту моркву, середню цибулину тонко нашинкувати півкільцями і все це злегка обсмажити […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more