Макарони «Здоров’я» з житнього борошна


Макарони “Здоров’я” з житнього борошна з висівками

Collage-pasta-jito

В якості сировини для житніх макаронів «Здоров’я» використовується житнє оббивне борошно грубого помелу і житні висівки.

Наша довідка:
Продукція запатентована. Не має аналогів в Україні. Випускається тільки на підприємстві “Мак-Вар Екопродукт”.
Макарони “Здоров’я” №5, №6 на міжнародних дегустаційних конкурсах WORLD FOOD Ukraine у 2011 і 2015 роках удостоєні Золотих Медалей!

Завдяки суцільному помелу в борошні залишилися всі вітаміни, мікроелементи, клітковина і зародок зерна. За рахунок цього макарони придбали по-справжньому унікальні властивості! Все це докладно розказано в розділі макарони «Здоров’я» з рослинною клітковиною

Pasta-jito

Для порівняння наводимо таблицю вмісту мікроелементів і вітамінів у звичайних макаронах і в макаронах«Здоров’я»

Вітаміни (мг)

 

Звичайні макарони «Здоров’я»
(пшеничні)
«Здоров’я»
(житні)
Порівняльна характеристика
 B1 (тіамін) 0,2 0,4 0,4   У 2 рази більше
 B2 (рібофлавін) 0,1 0,2 0,2   У 2 рази більше
 B6 0,2 0,4 0,3   У 1,5-2 рази більше
 В9 27,1 27,2 55,0   У 2 рази більше (жито)
 PP (ніацин) 1,2 4,5 2,4  У 2-4 рази більше
 E (токоферол) 5,7 4,2   Тільки у  «Здоров’ї»
 H, мкг. 2,0 3,4 2,8 У 1,4-1,7 разів більше
Мінеральні речовини (мг)
 Кальцій 18,0 39 43,0   У 2-2,5 рази більше
 Магній 16 94 75,0   У 5-6 разів більше
 Залізо 1,2 4,1 4,1   У 3,4 рази більше
 Фосфор 86 336 256   У 3-4 рази більше
 Цинк 0,70 1,4 2,0   У 2-3 рази більше
 Марганець 0,57 1,1 2,6   У 2-5 разів більше
 Мідь 0,1 0,30 0,4   У 3-4 рази більше
 Йод, мкг 1,5 2,8 9,6   У 2-6 разів більше

Вироби з житнього борошна широко використовуються в дієтотерапії. Низький вміст білків і вуглеводів в поєднанні з рослинною клітковиною представляють особливий інтерес для хворих на цукровий діабет! Завдяки цілісному помелу в борошні присутній зародок зерна. Тільки в зародку зерна знаходиться вітамін Е (токоферол). Вітамін Е необхідний для відновлення гормонів, стимулюючих сексуальну активність. Його дефіцит викликає зміни імунної системи організму. Зародок зерна рекомендується при підвищених фізичних та розумових навантаженнях, неповноцінному харчуванні, при вагітності і лактації. Рекомендується вживати хворим на хронічну ішемічну хворобу серця, при підвищеному вмісті холистерину або загальних тригліцеридів в плазмі крові.

ПЕРЕЙТИ ДО КАТАЛОГУ ПРОДУКЦІЇ