Що таке солод и як він виглядає?
Всім відомо про надзвичайну користь пророслого зерна. Але мало хто знає, що будь-яке проросле зерно називається СОЛОД.
Виняткова цінність пророслого зерна в тому, що на момент проростання в зерні проходять процеси, закладені природою для продовження роду, акумулюється вся енергія зерна, у кілька разів підвищується вміст вітамінів групи В, РР, а також вітамін Е, який міститься тільки в зародку зерна.
Фахівці стверджують, що пророслі зерна є потужним стимулятором життєдіяльності організму:
- регулюють і відновлюють життєво важливі процеси в організмі в будь-якому віці, підвищують імунітет;
- підвищують працездатність і покращують статеву функцію;
- омолоджують організм завдяки антиоксидантам: вітамінів А, С, Е і ферментів;
- відновлюють гостроту зору, координацію рухів, колір і густоту волосся, укріплюють зуби;
- пророслі зерна є профілактичним засобом запобігання раку;
- велика кількість магнію в пророслих зернах сприяє зниженню тиску, виведенню з організму холестерину, знижує ймовірність серцевих нападів;
- пророслі зерна є ефективним засобом для зниження надмірної ваги;
- покращують сон, полегшують наслідки стресу;
- містять набагато більше вітамінів і мікроелементів, ніж інші продукти, а також оптимальне поєднання білків і вуглеводів.
Житній солод ферментований – це високоякісне проросле зерно жита, яке після проростання деякий час витримують при підвищеній температурі. Завдяки цьому відбувається його ферментація, яка надає червоно-коричневий колір і надзвичайний аромат! Після цього зерно перемелюють на борошно.
Таким чином житній солод – це ніщо інше як цельнозмолоте проросле зерно!
Солод рекомендується вживати для відновлення життєвих функцій при виснажені організму, при інтенсивних фізичних навантаженнях, в період вагітності, при тривалих захворюваннях, для зміцнення нервової та серцево-судинної системи.
Завдяки кольору і надзвичайному аромату житній солод широко використовується в різних рецептах житнього і житньо-пшеничного хліба та іншої випічки.
Приймати: дорослим по 1 чайній ложці зі склянкою рідини 3-4 рази на день.
У випічці використовувати згідно з рецептом.
Не є лікарським засобом!
Познайомтесь з продукцією в загальному каталозі.
При бажанні Ви можете прямо зараз перейти в наш інтернет-магазин і купити цю продукцію за найнижчою ціною в інтернеті!
Друзі! Ви потрапили на цю сторінку, бо цікавились нашою продукцією. Маємо надію, що наша стаття була для Вас цікавою. Можливо Ваші друзі з соцмереж так само зацікавляться цією інформацією?
У Вас є можливість першими їм про це розповісти, за що Вони будуть Вам лише вдячні і будуть більше цікавитись Вашою сторінкою на майбутнє!
Це зробити дуже просто – натисніть на відповідну позначку прямо тут і зараз