Блог



З циклу – ВИПІКАТИ БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб цільнозерновий на бездріжджовий заквасці.

Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з цільнозмеленого пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація» Пшеничний цільнозерновий хліб на […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб пшенично-житній на бездріжджовій заквасці.

Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з пшенично-житнього борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація» Хліб пшенично-житній на бездріжджовій заквасці. […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖЖІВ. Як приготувати бездріжджову закваску?

Цією публікацією ми відкриваємо цикл статей в яких Ви навчитеся робити бездріжджову закваску і випікати бездріжджовий хліб як з пшеничного борошна, так і житнього. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua бо до Вас по пошті буде надходити відповідне повідомлення про […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Рецепти випічки суцільнозернового хліба у хлібопічці (збірник).

У борошні крупного помелу кількість клейковини (глютену) завжди менше, ніж у звичайному хлібопекарському борошні. При виробництві борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці, ТМ “Мак-Вар Екопродукт” використовується Українська пшениця найвищого класу. Це зроблено для того, щоб в борошні було якомога більше клейковини!  [...]

1 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Рецепти випічки хліба з житнього борошна у хлібопічці (Чорний хліб). Збірник

Житнє борошно надає хлібу злегка кислуватий присмак. Житні хліба зазвичай бувають дуже щільними, тому житнє борошно змішується з пшеничним, щоб злегка полегшити текстуру. УВАГА! Сучасні хлібопічки розраховані на випічку хліба з пшеничного борошна у якому є клейковина (глютен). Наші рецепти з додаванням житнього борошна адаптовані до таких хлібопічок. Тому не радимо замінювати пшеничне борошно, яке […] [...]

1 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more