Blog



NULL

З циклу – ВИПІКАТИ БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб цільнозерновий на бездріжджовий заквасці.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з цільнозмеленого пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб пшенично-житній на бездріжджовій заквасці.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з пшенично-житнього борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖЖІВ. Як приготувати бездріжджову закваску?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми відкриваємо цикл статей в яких Ви навчитеся робити бездріжджову закваску і випікати бездріжджовий хліб як з пшеничного борошна, так і житнього. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Рецепти випічки суцільнозернового хліба у хлібопічці (збірник).

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. У борошні крупного помелу кількість клейковини (глютену) завжди менше, ніж у звичайному хлібопекарському борошні. При виробництві борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці, ТМ “Мак-Вар Екопродукт” використовується Українська пшениця найвищого класу. Це зроблено для того, щоб в борошні було якомога більше клейковини!  [...]

2 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Рецепти випічки хліба з житнього борошна у хлібопічці (Чорний хліб). Збірник

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Житнє борошно надає хлібу злегка кислуватий присмак. Житні хліба зазвичай бувають дуже щільними, тому житнє борошно змішується з пшеничним, щоб злегка полегшити текстуру. УВАГА! Сучасні хлібопічки розраховані на випічку хліба з пшеничного борошна у якому є клейковина (глютен). Наші рецепти з додаванням житнього борошна адаптовані […] [...]

2 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more