Блог » Рецепты » Рецепты выпечки хлеба
Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з цільнозмеленого пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній […] [...]
0
Автор:ТМ "Мак-Вар"
Read more
Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з пшенично-житнього борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці […] [...]
0
Автор:ТМ "Мак-Вар"
Read more
Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми відкриваємо цикл статей в яких Ви навчитеся робити бездріжджову закваску і випікати бездріжджовий хліб як з пшеничного борошна, так і житнього. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті […] [...]
0
Автор:ТМ "Мак-Вар"
Read more
Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. У борошні крупного помелу кількість клейковини (глютену) завжди менше, ніж у звичайному хлібопекарському борошні. При виробництві борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці, ТМ “Мак-Вар Екопродукт” використовується Українська пшениця найвищого класу. Це зроблено для того, щоб в борошні було якомога більше клейковини! [...]
2
Автор:ТМ "Мак-Вар"
Read more
Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Житнє борошно надає хлібу злегка кислуватий присмак. Житні хліба зазвичай бувають дуже щільними, тому житнє борошно змішується з пшеничним, щоб злегка полегшити текстуру. УВАГА! Сучасні хлібопічки розраховані на випічку хліба з пшеничного борошна у якому є клейковина (глютен). Наші рецепти з додаванням житнього борошна адаптовані […] [...]
2
Автор:ТМ "Мак-Вар"
Read more