Blog



NULL

Нутове безе з мигдалем (спеціальний приз конкурсу «За креативність»)

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цей рецепт зайняв спеціальний приз за “Креативність і Оригінальність”  у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт” Безе з нуту, з аквафаби – натурального замінника білка. Нут відварюється, відвар процежується та використовується для рецепту. Пропорції заміни середнього білка – […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Крекер з насінням льону (2 Місце конкурсу)

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цей рецепт зайняв 2 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт” Незважаючи на простоту його приготування, печиво не тільки приємне за смаковими якостями, але і одна з найкорисніших. Ніжне, ламке і хрустке, трохи солодке і нежирне! ІНГРЕДІЄНТИ: […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Пісне лимонне печиво (3 Місце конкурсу)

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цей рецепт зайняв 3 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт” Це печиво для тих, кому смакує лимон, воно дуже лимонне та смачне. ІНГРЕДІЄНТИ: сік лимону— 70 мл сода— 0,5 ч.л. цукор— 6 ст.л. олія— 5 ст.л. куркума— 0,25 ч.л. ванільний […] [...]

3 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Пісний торт “Вишня в шоколаді” (1-Місце у конкурсі)

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цей рецепт зайняв 1 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт” Якщо у вас день народження або інше свято в пост, це чудовий привід спробувати ніжний пісний торт. Оксамитова структура, вологі шоколадні коржі, ароматний і ніжний крем- […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Швидкий млинець з цільнозернового борошна.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей в яких ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджові млинці з пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

З циклу – ВИПІКАТИ БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб цільнозерновий на бездріжджовий заквасці.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з цільнозмеленого пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖДЖІВ. Хліб пшенично-житній на бездріжджовій заквасці.

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей у якій ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджовий хліб з пшенично-житнього борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖЖІВ. Як приготувати бездріжджову закваску?

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Цією публікацією ми відкриваємо цикл статей в яких Ви навчитеся робити бездріжджову закваску і випікати бездріжджовий хліб як з пшеничного борошна, так і житнього. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування. Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Смажена капуста з макаронами «Здоров’я»

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. СКЛАДОВІ: Макарони «Здоров’я» з рослинними добавками (з шротом гарбуза, льону, амаранту, кісточки винограду, тощо) – 200г Капуста – ½ качана морква – 1 шт цибуля – 1 шт. рослинна олія сіль перець соєвий соус ПРИГОТУВАННЯ: Нашинкувати половинку невеликої капустини, додати одну середніх розмірів натерту моркву, […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Рецепт – Макарони в сметанно-часниковому соусі

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані! Складові: 300 г макаронів «Здоров’я» №14, 200 мл сметани, 4 зубчики часнику, ½ склянки сухого білого вина, 1-2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. […] [...]

1 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more