Блог



ПРОДУКТ, ЩО ЗАПЕРЕЧУЄ СМЕРТЬ!

Час дії – друга половина минулого століття. Політична обстановка – розпал «холодної війни» Місце дії – Тихий океан. Дійові особи – ВМФ США Подія – випробування ядерного підводного вибуху. Водолази секретного підрозділу ретельно вивчають руйнівні наслідки смертоносної зброї, яка не залишила шансу всьому живому. Мертвий океан – гнітюча картина. Там, де раніше бурхливо кипіла підводне життя, зараз повна відсутність будь-якої живності. Ілюзію руху створюють лише водорості, колишуться на дні. І раптом – по цьому мертвому дну прослизнула […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


«ЕКО» – це не «ОРГАНІКА»!

Але у чому все ж таки різниця? Ви в одній руці тримаєте олівець, а у другій огірок. Питання №1: «Чи можуть ці речі бути Органічними?» Відповідь очевидна – огірок може бути органічним, а от олівець, звичайно, ні. Питання №2: «Чи можуть ці речі бути Екологічними?» Багато хто з Вас подумає, що відповідь така сама, як […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ЧАЙНОГО ГРИБУ

Чайний гриб – це симбіоз різних бактерій і дріжджів, що виник в природних умовах. Крім приємного смаку і корисних властивостей, за рахунок вирощеної культури чайного гриба, цей напій є найпотужнішим антибіотиком. Чайний гриб, як правило, містить безліч штамів корисних дріжджів, які перетворюють цукор в спирт. Але не варто боятися алкоголю. Одна з найпоширеніших корисних бактерій […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Макарони “Здоров’я” у Італії!

У день, коли православні християни відзначають свято Благовіщення (7 квітня 2016р), наші італійські партнери надіслали нам благу звістку! Це були фотографії наших макаронів, які розфасувала італійська компанія Markozzi під своєю торговою маркою «ViVien Pro Salus» для реалізації на території Італії. [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


Чи можна радити макарони з клітковиною хворим на цукровий діабет?

На це питання нам відповідає кандидат медицинських наук, лікар-ендокринолог Удовиченко Олег Викторович. (саття російською мовою) Сахарный диабет – это не одно заболевание, а группа очень различающихся заболеваний, объединённых лишь общим симптомом – превышением нормального уровня глюкозы в крови. Причины такого превышения отличаются в разных типах диабета. Можно выделить два наибольших по количеству заболевших типа: • […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


Як правильно варити макарони?

Всі кулінарні рецепти з макаронів приречені на провал, якщо Ви не знаєте, як правильно варити макарони. Варити макарони дуже просто, набагато складніше зварити їх добре! 8 секретів ідеального приготування макаронів: 1. Каструля повинна бути великою. Навіть для невеликої порції макаронів каструлю треба брати великої ємкості, високу, бажано з товстими стінками. 2. Води має бути багато. […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


ЧОМУ ПШЕНИЦЯ ЗОЛОТИСТА, А БОРОШНО БІЛЕ?

Раніше борошно було значно темніше. Але прагнення людства до краси призвело до створення сортового помелу. Вищий сорт борошна відрізняється від Першого сорту лише показником «зольності» або «білизни». Як це робиться? Спочатку з зерна видаляються оболонки, алейроновий шар і зародок, який позбавляє борошно вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон. Все це вважається «баластовим шаром» і відходить в […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


Що таке макарони “Здоров’я”?

Поєднання оздоровчих властивостей природних компонентів з сучасною технологією виробництва призвело до створення нового продукту. Підприємством “Мак-Вар Екопродукт” розроблена і затверджена оригінальна рецептура цілої лінійки макаронів “Здоров’я” з борошна цільнозмеленого зерна грубого помелу і рослинною клітковиною. Завдяки цьому макарони придбали справді унікальні властивості! Національний Університет Харчових Технологій (м.Київ) після ознайомлення з макаронами «Здоров’я» прийшов до наступного […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


Жито – рідна сестра пшеницы, але значно корисніше!

Світило медичної науки А. І. Купцов писав “Одноманітне харчування чорним житнім хлібом російського бідного населення ніколи не призводило до авітамінозу, а це свідчить про те, що житній хліб відноситься до категорії їжі, що найбільш відповідає потребам людського організму”. Виявляється, жито має цілющі властивості. Воно здатне виводити шлаки, солі і токсини, завдяки чому допомагає усувати причини […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more