Блог



NULL

Як народжується ВЛАСНА МАРКА?

Кожний власник Власної Марки (Торгової Марки) перш за все прагне про те, щоб його Марка була пізнаваною і, звичайно, популярною. Наша компанія теж  прикладає багато зусиль, щоб ТМ «Мак-Вар Екопродукт» була і популярною, і унікальної  водночас! А починалось усе так: Офіційна реєстрація ТМ «Мак-Вар Екопродукт відбулась у квітні 2011 року. Але ще декілька років до […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

КОНКУРС “ПІСНЕ МЕНЮ” ПІД ПАТРОНАТОМ МАК-ВАР ЕКОПРОДУКТ

Наша компанія не тільки виробник продуктів для Здорового і Правильного харчування, ми ще намагаємося підтримувати і в міру можливостей заохочувати ентузіастів, які працюють в цьому напрямку за покликом душі. Так під час Великого Посту 2018 року наша компанія – Мак-Вар Екопродукт спільно з сайтом Food.ua організували кулінарний конкурс «Пісне меню». Мета конкурсу – допомогти всім, […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

ОГЛЯД ІТАЛІЙСЬКИХ МАКАРОНІВ. Бізнес-тур до Італії на виставку «Stili and Sapori 2017»

Як Ви вже помітили, наша компанія відрізняється від своїх конкурентів тим, що ми не боїмося експериментувати і пропонувати своїм покупцям корисні новинки, які не мають аналогів в Україні. Що б запропонувати Вам найбільш затребувані і корисні продукти ми повинні вивчати передовий досвід світових лідерів. Ну а де можна дізнатися про всі сучасні тенденції світового макаронного […] [...]

2 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

ПРОДУКТ, ЩО ЗАПЕРЕЧУЄ СМЕРТЬ!

Час дії – друга половина минулого століття. Політична обстановка – розпал «холодної війни» Місце дії – Тихий океан. Дійові особи – ВМФ США Подія – випробування ядерного підводного вибуху. Водолази секретного підрозділу ретельно вивчають руйнівні наслідки смертоносної зброї, яка не залишила шансу всьому живому. Мертвий океан – гнітюча картина. Там, де раніше бурхливо кипіла підводне життя, зараз повна відсутність будь-якої живності. Ілюзію руху створюють лише водорості, колишуться на дні. І раптом – по цьому мертвому дну прослизнула […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

«ЕКО» – це не «ОРГАНІКА»!

Але у чому все ж таки різниця? Ви в одній руці тримаєте олівець, а у другій огірок. Питання №1: «Чи можуть ці речі бути Органічними?» Відповідь очевидна – огірок може бути органічним, а от олівець, звичайно, ні. Питання №2: «Чи можуть ці речі бути Екологічними?» Багато хто з Вас подумає, що відповідь така сама, як […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ЧАЙНОГО ГРИБУ

Чайний гриб – це симбіоз різних бактерій і дріжджів, що виник в природних умовах. Крім приємного смаку і корисних властивостей, за рахунок вирощеної культури чайного гриба, цей напій є найпотужнішим антибіотиком. Китайці називали його «еліксиром здоров’я і безсмертя», вважали, що він балансує енергію Чі і допомагає травленню. Вони знали його ще 250 років до нашої […] [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Макарони “Здоров’я” у Італії!

У день, коли православні християни відзначають свято Благовіщення (7 квітня 2016р), наші італійські партнери надіслали нам благу звістку! Це були фотографії наших макаронів, які розфасувала італійська компанія Markozzi під своєю торговою маркою «ViVien Pro Salus» для реалізації на території Італії. [...]

0 Автор:ТМ "Мак-Вар" Read more


NULL

Bran – Food for Healthy Leaving

Вибачте цей текст доступний тільки в “Англійська”. What is bran? Bran is, as textbooks for agricultural institutes from USSR said, a byproduct of flour milling. In other words, before flour grinding seed covers are removed and made pig feedstuff. The rest are grinded to flour. The brighter flour the higher its grade. This picture shows […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


NULL

Coarse Rye Flour

Вибачте цей текст доступний тільки в “Англійська”. On benefits for health from coarse rye flour Whole Grain Wheat Pasta “Zdorovje” No.1 (with Fiber)? Rye is a full sister of wheat, but much healthier! One of the most famous medical scientists, A.I. Kuptsov, once said: “Dryery diet of poor Russian people, who used to eat mostly […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more