Поєднання оздоровчих властивостей природних компонентів з сучасною технологією виробництва призвело до створення нового продукту.
Підприємством “Мак-Вар Екопродукт” розроблена і затверджена оригінальна рецептура цілої лінійки макаронів “Здоров’я” з борошна цільнозмеленого зерна грубого помелу і рослинною клітковиною. Завдяки цьому макарони придбали справді унікальні властивості!
Національний Університет Харчових Технологій (м.Київ) після ознайомлення з макаронами «Здоров’я» прийшов до наступного висновку:
Вся продукція «Мак-Вар Екопродукт» занесена в «Кошик Здоров’я України». Нам надано право на розміщення знака Центру Екологічної Безпеки Споживачів – «Екостандарт 2013»
Макарони «Здоров’я» №1 та «Здоров’я» №5 на міжнародному дегустаційному конкурсі WORLDFOOD Ukraine 2011 нагороджені Золотою Медаллю!
УВАГА! Нижче наводиться тільки опис нашої продукції. Дізнатися ціни і купити її можна в нашому інтернет магазині
Макарони «Здоров’я» можна розділити на дві групи:
ГРУПА 1: макарони «Здоров’я» з рослинною клітковиною
Ця продукція містить рослинну клітковину у складі висівок, виробляється з житнього та пшеничного борошна грубого помелу.
Це єдині макарони, які можуть вживати хворі на цукровий діабет
Макарони “Здоров’я” №1 – з пшеничного борошна грубого помелу з пшеничною клітковиною Макарони “Здоров’я” №1 з твердих сортів пшениці – з пшеничної крупки твердих сортів з пшеничною клітковиною
Макарони “Здоров’я” №2 – з пшеничного борошна грубого помелу і житньою клітковиною Макарони “Здоров’я” №5 – з житнього борошна грубого помелу і житньою клітковиною
Макарони “Здоров’я” №6 – з житнього борошна грубого помелу і з топінамбуром
Макарони “Здоров’я” №7 – з житнього борошна грубого помелу і з пророслим зерном (солодом)
ГРУПА 2: макарони «Здоров’я» з рослинними добавками
В якості добавок використовуються знежирені порошки (шроти) з насіння гарбуза, льону, амаранту, розторопші, зародка зерна, кісточки (чого?)
Макарони “Здоров’я” №8 – з насінням гарбуза
Макарони “Здоров’я” №9 – з насінням льону
Макарони “Здоров’я” №10 – з насінням амаранту
Макарони “Здоров’я” №11 – із зародком пшениці
Макарони “Здоров’я” №12 – з кісточкою винограду
Макарони “Здоров’я” №13 – з волоським горіхом
Макарони “Здоров’я” №14 – з насінням розторопші
Основна відмінність макаронів «Здоров’я» від звичайних макаронів:
Сприяють загальному оздоровленню організму.Завдяки рослинній клітковині макарони значно збагатилися мінеральними речовинами, вітамінами і мікроелементами.
Молодість, краса, секс – все це завдяки зародку зерна. Тільки в ньому міститься токоферол (вітамін Е), який необхідний для відтворення гормонів, стимулюючих сексуальну активність.
Виводять шлаки з організму. Сама клітковина майже не засвоюється організмом, і, володіючи абсорбуючими властивостями, вбирає в себе всі шлаки і виводить їх з організму.
Змушують організм спалювати жир. Не засвоюючись організмом, і при цьому, викликаючи відчуття ситості, клітковина зменшує кількість прийнятої людиною їжі, змушуючи організм спалювати жир, який в ньому накопичився.
Сприяють усуненню дисбактеріозу кишечника.Клітковина є хорошою живильною речовиною для бактерій, які виробляють антибіотичні речовини, і створює несприятливі умови для розвитку гнильних бактерій, які виробляють токсини. Тому її рекомендують для усунення дисбактеріозу кишечника.
Макарони для діабетиків!Завдяки клітковині в організмі сповільнюється виділення цукру в процесі травлення, що дає можливість вживати їх діабетикам!
Що ж таке рослинна клітковина? Це комплекс полісахаридів целюлози, геміцелюлози, пектинових речовин і лігніну, які формують клітинні стінки рослин, тобто все найкорисніше, що є в зерні.
Уся сировина, що використовується в даній рецептурі, виключно рослинного походження, без барвників та консервантів! Макарони «Здоров’я» мають незвичайний коричневий колір, який надає їм саме клітковина (висівки).
Макарони “Здоров’я” – це повноцінний продукт для кожного з нас, але особливо для:
людей, що ведуть здоровий спосіб життя (вітамін Е – вітамін молодості і краси);
людей з ослабленим імунітетом (зародок зерна, вітаміни В, Е, РР);
дітей, підлітків, вагітних і людей похилого віку (кальцій, фосфор, залізо);
схильних до повноти;
хворих на цукровий діабет, жовчокам’яну хворобу, безкам’яний холецистит;
страждаючих дисбактеріозом, ішемічною хворобою серця і підвищеним вмістом холистерина (клітковина).