Блог



NULL

Pasta “Zdorovje” (“Health”)

Вибачте цей текст доступний тільки в “Англійська”. Whole Grain Wheat Pasta “Zdorovje” No.1 (with Fiber)? Whole Grain Wheat Pasta “Zdorovje” No.1 (with Fiber)? Pasta “Zdorovje” No.1 is made from coarse whole grain wheat flour. This type of flour is produced on modern equipment according to our own technology using a traditional method of whole wheat […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


NULL

Coarse Wheat Flour

Вибачте цей текст доступний тільки в “Англійська”. WHY WEAT IS GOLDISH, BUT FLOUR IS WHITE? WHY WEAT IS GOLDISH, BUT FLOUR IS WHITE? Formerly flour was much darker. But humanity’s need for beauty leaded to graded flour milling. Flour of the highest grade differs from the first grade only in “brightness” and “ash content”. How […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


NULL

Чи можна радити макарони з клітковиною хворим на цукровий діабет?

На це питання нам відповідає кандидат медицинських наук, лікар-ендокринолог Удовиченко Олег Викторович. (саття російською мовою) Сахарный диабет – это не одно заболевание, а группа очень различающихся заболеваний, объединённых лишь общим симптомом – превышением нормального уровня глюкозы в крови. Причины такого превышения отличаются в разных типах диабета. Можно выделить два наибольших по количеству заболевших типа: • […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


NULL

Як правильно варити макарони?

Всі кулінарні рецепти з макаронів приречені на провал, якщо Ви не знаєте, як правильно варити макарони. Варити макарони дуже просто, набагато складніше зварити їх добре! 8 секретів ідеального приготування макаронів: 1. Каструля повинна бути великою. Навіть для невеликої порції макаронів каструлю треба брати великої ємкості, високу, бажано з товстими стінками. 2. Води має бути багато. […] [...]

1 Автор:WM Creative Read more


NULL

ЧОМУ ПШЕНИЦЯ ЗОЛОТИСТА, А БОРОШНО БІЛЕ?

Раніше борошно було значно темніше. Але прагнення людства до краси призвело до створення сортового помелу. Вищий сорт борошна відрізняється від Першого сорту лише показником «зольності» або «білизни». Як це робиться? Спочатку з зерна видаляються оболонки, алейроновий шар і зародок, який позбавляє борошно вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон. Все це вважається «баластовим шаром» і відходить в […] [...]

1 Автор:WM Creative Read more


NULL

Що таке макарони “Здоров’я”?

Поєднання оздоровчих властивостей природних компонентів з сучасною технологією виробництва призвело до створення нового продукту. Підприємством “Мак-Вар Екопродукт” розроблена і затверджена оригінальна рецептура цілої лінійки макаронів “Здоров’я” з борошна цільнозмеленого зерна грубого помелу і рослинною клітковиною. Завдяки цьому макарони придбали справді унікальні властивості! Національний Університет Харчових Технологій (м.Київ) після ознайомлення з макаронами «Здоров’я» прийшов до наступного […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more


NULL

Жито – рідна сестра пшеницы, але значно корисніше!

Світило медичної науки А. І. Купцов писав “Одноманітне харчування чорним житнім хлібом російського бідного населення ніколи не призводило до авітамінозу, а це свідчить про те, що житній хліб відноситься до категорії їжі, що найбільш відповідає потребам людського організму”. Виявляється, жито має цілющі властивості. Воно здатне виводити шлаки, солі і токсини, завдяки чому допомагає усувати причини […] [...]

3 Автор:WM Creative Read more


NULL

Возьми здоровье у природы!

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”. Каждое растение имеет свои уникальные лечебные свойства. Максимальное количество витамин и микроэлементов, как правило, находится в семенах, зернах, ядрах ореха, т.е. в той части плода, который непосредственно отвечает за продолжение рода данного вида растения. Именно здесь находится кладезь полезных веществ! Но если просто перемолоть семена в порошок — […] [...]

0 Автор:WM Creative Read more