У борошні крупного помелу кількість клейковини (глютену) завжди менше, ніж у звичайному хлібопекарському борошні. При виробництві борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці, ТМ “Мак-Вар Екопродукт” використовується Українська пшениця найвищого класу. Це зроблено для того, щоб в борошні було якомога більше клейковини! 

Як правило, з нашого борошна хліб сходить дуже добре, але якщо Вас це не влаштувало, можна замінити 20% борошна на борошно 1 сорту хорошої якості (відомого виробника). Такі інгредієнти як пшеничне і житнє борошно грубого помелу, солод і висівки, Ви можете купити в нашому інтернет-магазині Мак-Вар Екопродукт

ПОЧЕМУ ПШЕНИЦА ЗОЛОТИСТАЯ

Перед тим, як випекти хліб.

За старих часів випічка хліба вважалося мистецтвом! Хліб добре сходив, якщо пекар приступав до справи з чистою душею і добрими помислами.

В сучасний час високих технологій стало все набагато простіше. Випікати хліб за допомогою хлібопічки стало просто «сімейної забавою». Але те, що хліб «живий організм» і відчуває світлу ауру або чорний негатив поруч з собою – це факт, який підтвердять всі, хто пробував пекти хліб навіть у хлібопічці.

Здавалося б, все як завжди: та ж мука, ті ж дріжджі, той же рецепт, завжди виходив чудовий хліб, а сьогодні НЕ зійшов! А причина може бути проста – незадовго до цього Ви могли посваритися з кимось із домашніх або Вам просто зіпсували настрій.

Тому, перед тим, як приступити до випічки хліба, ми Вам бажаємо гарного настрою і позитивних емоцій – у Вас спечеться чудовий хлібець!

 

Ви теж можете надсилати нам свої рецепти і фото Ваших шедеврів. Ми їх опублікуємо на нашому сайті і в інтернет-магазині з дотриманням авторських прав.

Діліться сподобалися Вам рецептами на Ваших сторінках в соцмережах. Це зробити дуже просто – просто клікніть на відповідний значок!

  

 

=============> НАШІ ПЕРЕВІРЕНІ РЕЦЕПТИ <============

Хліб цільнозерновий – 1 (з борошна грубого помелу)

Вода – 1,5 склянки від ХП (230 мл);

Олія – 2 ст.л.

Цукор – 1 ч.л.

Сіль – 2 ч.л.

Борошно грубого помелу – 4,5 склянки від ХП (230 мл); купити >>>

Дріжджі сухі швидкодіючі – 2 ч.л.

Режим – звичайний. Колір скоринкитемний.

Поділитись рецептом –   

 

Хліб цельнозерновой- 2 (з борошна грубого помелу)

води – 325 мл масла – 2 ст.л.

солі – 2 ч.л. цукру – 1 ст.л.

сухого молока – 1 ст.л.

пшеничного борошна 1сорт 1 чашка

пшеничного борошна грубого помелу – 2,5 чашки купити >>>

сухих дріжджів – 1,5 ч.л.

Режим – звичайний. Колір скоринки – темний.

Поділитись рецептом –   

 

Дієтичний хліб з родзинками

родзинки – 100 г перед завантаженням на 10 хв. розпарити в окропі. Воду злити. Промокнути рушником, якщо цього не зробити, вони погано перемішаються в тісті.

вода – 330 мл

сіль – 1,5 ч.л.

цукор – 1,5 ст.л

рослинна олія – 2 ст.л

пшеничне борошно – 250 г

цільнозернове борошна – 250 г купити >>>

сухі дріжджі – 1,5 ч.л.

Поділитись рецептом –   

 

Хліб цільнозерновий з солодом (з борошна грубого помелу)

1,5-2 столових ложки солоду  житнього ферментованого (купити >>>) – запарити 50 мл. окропу. Через 10-15 хв додати 300  мл. води, добре перемішати і вилити в хлібопічку.

Додати інші інгредієнти:

Олія – 2 ст.л.

Цукор – 2 ч.л.

Сіль – 2 ч.л.

Борошно грубого помелу – 4,5 склянки від ХП (230 мл); купити >>>

Дріжджі сухі швидкодіючі – 2 ч.л.

Режим – звичайний. Колір скоринкитемний.  

Поділитись рецептом –   

 


Наші відвідувачи також цікавляться:

РЕЦЕПТИ ВИПІЧКИ ХЛІБА З ЖИТНЬОГО БОРОШНА У ХЛІБОПІЧЦІ (Чорний хліб) – Збірник.

ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖДЖІВ:


При бажанні Ви можете прямо зараз перейти в наш інтернет-магазин і купити цю продукцію за найнижчою ціною в інтернеті!


Друзі! Ви потрапили на цю сторінку, бо цікавились випічкою пшеничного хліба у хлібопічці. Маємо надію, що наша стаття була для Вас цікавою. Можливо Ваші друзі з соцмереж так само зацікавляться цією інформацією?

У Вас є можливість першими їм про це розповісти, за що Вони будуть Вам лише вдячні і будуть більше цікавитись Вашою сторінкою на майбутнє!

Це зробити дуже просто – натисніть на відповідну позначку прямо тут і зараз    


 


16612
Автор:ТМ "Мак-Вар"
19.06.2016

2 коментария к статье

    1. Очень странно, т.к. это самый проверенный рецепт.
      Где то есть ошибка.
      А как именно он не получился? – не взошел, взошел, но потом опал, или “мокрый” мыкиш? На какой муке пекли? Попробуйте сделать все так же, но с обычной мукой высшего сорта.
      Еще важно, что бы все отмерялось одним и тем же стаканом – от хлебопечкию Проверьте какой объем Вашего стакана – здесь все указано для стакана 230 мл., а бывают большего размера.
      Еще много зависит от дрозжей, даже если они просто долго лежели до этого распечатанные, может хлеб не взойти.
      Искренне сожалеем, но рецепт рабочий. (

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *