У борошні крупного помелу кількість клейковини (глютену) завжди менше, ніж у звичайному хлібопекарському борошні. При виробництві борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці, ТМ “Мак-Вар Екопродукт” використовується Українська пшениця найвищого класу. Це зроблено для того, щоб в борошні було якомога більше клейковини!
Як правило, з нашого борошна хліб сходить дуже добре, але якщо Вас це не влаштувало, можна замінити 20% борошна на борошно 1 сорту хорошої якості (відомого виробника). Такі інгредієнти як пшеничне і житнє борошно грубого помелу, солод і висівки, Ви можете купити в нашому інтернет-магазині Мак-Вар Екопродукт
Перед тим, як випекти хліб.
За старих часів випічка хліба вважалося мистецтвом! Хліб добре сходив, якщо пекар приступав до справи з чистою душею і добрими помислами.
В сучасний час високих технологій стало все набагато простіше. Випікати хліб за допомогою хлібопічки стало просто «сімейної забавою». Але те, що хліб «живий організм» і відчуває світлу ауру або чорний негатив поруч з собою – це факт, який підтвердять всі, хто пробував пекти хліб навіть у хлібопічці.
Здавалося б, все як завжди: та ж мука, ті ж дріжджі, той же рецепт, завжди виходив чудовий хліб, а сьогодні НЕ зійшов! А причина може бути проста – незадовго до цього Ви могли посваритися з кимось із домашніх або Вам просто зіпсували настрій.
Тому, перед тим, як приступити до випічки хліба, ми Вам бажаємо гарного настрою і позитивних емоцій – у Вас спечеться чудовий хлібець!
Ви теж можете надсилати нам свої рецепти і фото Ваших шедеврів. Ми їх опублікуємо на нашому сайті і в інтернет-магазині з дотриманням авторських прав.
Діліться сподобалися Вам рецептами на Ваших сторінках в соцмережах. Це зробити дуже просто – просто клікніть на відповідний значок!
=============> НАШІ ПЕРЕВІРЕНІ РЕЦЕПТИ <============
Хліб цільнозерновий – 1 (з борошна грубого помелу)
Вода – 1,5 склянки від ХП (230 мл);
Олія – 2 ст.л.
Цукор – 1 ч.л.
Сіль – 2 ч.л.
Борошно грубого помелу – 4,5 склянки від ХП (230 мл); купити >>>
Дріжджі сухі швидкодіючі – 2 ч.л.
Режим – звичайний. Колір скоринки – темний.
Хліб цельнозерновой- 2 (з борошна грубого помелу)
води – 325 мл масла – 2 ст.л.
солі – 2 ч.л. цукру – 1 ст.л.
сухого молока – 1 ст.л.
пшеничного борошна 1сорт – 1 чашка
пшеничного борошна грубого помелу – 2,5 чашки купити >>>
сухих дріжджів – 1,5 ч.л.
Режим – звичайний. Колір скоринки – темний.
Дієтичний хліб з родзинками
родзинки – 100 г – перед завантаженням на 10 хв. розпарити в окропі. Воду злити. Промокнути рушником, якщо цього не зробити, вони погано перемішаються в тісті.
вода – 330 мл
сіль – 1,5 ч.л.
цукор – 1,5 ст.л
рослинна олія – 2 ст.л
пшеничне борошно – 250 г
цільнозернове борошна – 250 г купити >>>
сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
Хліб цільнозерновий з солодом (з борошна грубого помелу)
1,5-2 столових ложки солоду житнього ферментованого (купити >>>) – запарити 50 мл. окропу. Через 10-15 хв додати 300 мл. води, добре перемішати і вилити в хлібопічку.
Додати інші інгредієнти:
Олія – 2 ст.л.
Цукор – 2 ч.л.
Сіль – 2 ч.л.
Борошно грубого помелу – 4,5 склянки від ХП (230 мл); купити >>>
Дріжджі сухі швидкодіючі – 2 ч.л.
Режим – звичайний. Колір скоринки – темний.
Наші відвідувачи також цікавляться:
РЕЦЕПТИ ВИПІЧКИ ХЛІБА З ЖИТНЬОГО БОРОШНА У ХЛІБОПІЧЦІ (Чорний хліб) – Збірник.
ВИПІКАЄМО БЕЗ ДРІЖДЖІВ:
При бажанні Ви можете прямо зараз перейти в наш інтернет-магазин і купити цю продукцію за найнижчою ціною в інтернеті!
Друзі! Ви потрапили на цю сторінку, бо цікавились випічкою пшеничного хліба у хлібопічці. Маємо надію, що наша стаття була для Вас цікавою. Можливо Ваші друзі з соцмереж так само зацікавляться цією інформацією?
У Вас є можливість першими їм про це розповісти, за що Вони будуть Вам лише вдячні і будуть більше цікавитись Вашою сторінкою на майбутнє!
Це зробити дуже просто – натисніть на відповідну позначку прямо тут і зараз
![]()
![]()
Готовила в хлебопечке по первому рецепту и к сожалению хлеб не получился(
Очень странно, т.к. это самый проверенный рецепт.
Где то есть ошибка.
А как именно он не получился? – не взошел, взошел, но потом опал, или “мокрый” мыкиш? На какой муке пекли? Попробуйте сделать все так же, но с обычной мукой высшего сорта.
Еще важно, что бы все отмерялось одним и тем же стаканом – от хлебопечкию Проверьте какой объем Вашего стакана – здесь все указано для стакана 230 мл., а бывают большего размера.
Еще много зависит от дрозжей, даже если они просто долго лежели до этого распечатанные, может хлеб не взойти.
Искренне сожалеем, но рецепт рабочий. (