Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей в яких ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджові млинці з пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування.
Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація»
Швидкий рецепт: найкорисніший млинець
Втомилися від каш, макаронів і овочів? Є відмінне рішення – млинець з цільнозернового борошна, який можна навіть на вечерю! Мінімум інгредієнтів, максимум користі, до того ж готувати таку смакоту всього лише 5 хвилин!
Складові:
- 1 яйце категорії С1
- 30 г цільнозернового борошна Мак-Вар (3 ст. Л. Без гірки)
- 2 ст. л. молока
- дрібка солі
- будь-яка начинка – овочі, зелень, сир, м’ясо, соуси
Приготовление:
Збиваємо яйце і додаємо до нього інші інгредієнти, перемішуємо до однорідної консистенції.
Розігріваємо сковороду, її поверхню змащуємо краплею олії. Виливаємо наше тісто на добре розігріту сковороду, розподіляємо його рівним шаром і смажимо млинець на середньому вогні без кришки до того моменту, поки він не почне рум’яніти (близько 1,5-2 хвилин).
Перевертаємо млинець.
І викладаємо на нього начинку – в нашому випадку це сир і помідори,
накриваємо сковорідку кришкою, робимо мінімальний вогонь і смажимо млинець близько 2-3 хвилин.
Наш корисний млинець готовий!
Смачного!
Калорійність 1 млинчика 201,35 ккал; б-11,72 г, ж-8,1 г,
Автор статті – блогер Аліна Кошелева
Непоспішайте бігти на кухню!
Ми спеціалізуємося на виробництві продуктів здорового харчування і маємо багато цікавинок для Вашого столу. Перегляньте НАШ САЙТ і завітайте до НАШОГО МАГАЗИНУ. Впенені, Вас багато що зацікавить!
Якщо Вам сподобалася стаття, поділіться нею зі своїми друзями в соціальних мережах.
Поділитись у мережі прямо зараз =>