Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Складові:
400г макаронів «Здоров’я» №12,
500 г свіжих грибів,
300 мл вершків,
1 цибулина,
1-2 зубчики часнику,
оливкова олія,
зелень,
сіль, перець за смаком.
Приготування:
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити до напівпрозорої в оливковій олії.
Додати до цибулі почищені і порізані слайсами гриби. Смажити хвилин 15, поки не випарується рідина.
Посолити і поперчити гриби. Влити вершки. Гасити хвилин 5, щоб соус загус.
Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці.
В окремому глибокому сотейнику злегка обсмажити дрібно порубаний часник.
Готові макарони відкинути на друшляк і, зливши воду, відправити в сотейник до часнику. Добре перемішати.
Подавати макарони в сервировочной посуді, виклавши зверху вершково-грибний соус, прикрасивши зеленню і присипавши свіжомеленою перцем і тертим сиром.
Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції
Макароны с грибами в сливочном соусе – удивительно простое в приготовлении, но очень вкусное и сытное блюдо! При этом, меняя сорт грибов, вы каждый раз получите блюдо с тем же названием, но с совершенно другим вкусом. Безусловно, с лесными грибами такие макароны будут наиболее вкусными.