Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

300г макаронів «Здоров’я» №8,
пучок базиліка, бажано зеленого,
2 зубчики часнику,
1-2 ст. ложки кедрових горішків,
1 ст. ложки сиру пармезан,
100мл оливкової олії,
сіль за смаком.

Приготування

Базилік вимити і просушити, обірвати листочки, подрібнити їх у блендері разом з часником, горіхами, сіллю.

В отриману суміш додати сир, а потім оливкова олія.

Закинути в велику кількість підсоленої води макарони. Відварити до стану «al dente» (до напівготовності) відповідно до вказівок на упаковці.

Коли макарони будуть готові, злити воду, і викласти в сервірувальний посуд. Полити приготованим соусом, не шкодувати!

================================================== ===========

Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції!


1201
Автор:ТМ "Мак-Вар"
03.10.2016

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *