Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

300г макаронів «Здоров’я» № 11,
10-12 шт. помідор черрі,
300г відварених креветок,
200 г мідій,
цедра і сік 1/2 лимона,
2-3 зубчики часнику,
5 столових ложок олії оливкової,
сіль, перець – за смаком.

Приготування

Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити в ній порізаний часник.

Часник вийняти, а в сковороді обсмажити очищені креветки і мідії. Посолити і поперчити.

Макарони відварити у великій кількості киплячої підсоленої води до стану «al dente». Готові макарони відкинути на друшляк, злити воду.

Приготувати заправку, змішавши оливкову олію, сік і цедру лимона.

У сервірувальний посуд викласти макарони і морепродукти, перемішати.

Залити заправкою і прикрасити зеленню.

================================================== ===========

Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції


161
Автор:ТМ "Мак-Вар"
04.10.2016

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *