СКЛАДОВІ:
Макарони «Здоров’я» з рослинними добавками (з шротом гарбуза, льону, амаранту, кісточки винограду, тощо) – 200г
Капуста – ½ качана
морква – 1 шт
цибуля – 1 шт.
рослинна олія
сіль
перець
соєвий соус

ПРИГОТУВАННЯ:
Нашинкувати половинку невеликої капустини, додати одну середніх розмірів натерту моркву, середню цибулину тонко нашинкувати півкільцями і все це злегка обсмажити до напівготовності на рослинній олії.

Відварити до напівготовності 200 г макаронів «Здоров’я».
Для цього беремо не менше 2 літрів води, доводимо до кипіння, солимо і опускаємо макарони. Помішуємо і варимо на слабкому вогні 1-2 хвилини і пробуємо. Якщо макарони зовні м’які, а всередині ще відчувається «сирувата твердість» – відразу знімаємо з вогню!

Частину води злити в склянку і відкинути макарони на друшляк.
Тепер воду з макаронів, яку ми відлили в склянку, додати в сковороду з обсмаженою капустою. Додати в сковороду макарони. Накрити кришкою і довести до готовності, періодично помішуючи.

Заправити перцем, соєвим соусом.

Порада: Сіль додавайте в найостаннішу чергу, тому що соєвий соус буває досить солоний, а макарони ми вже солили, з цього, можливо, сіль додавати вам взагалі не доведеться.

Смачного!

================================================

Якщо Вам сподобався цей рецепт, поділіться з ним у соцмережі із своїми друзями. Для цього треба натиснуті відповідну позначку і низу цієї сторінки.


265
Автор:ТМ "Мак-Вар"
12.03.2017

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *