Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

300 г макаронів «Здоров’я» №14,
200 мл сметани,
4 зубчики часнику,
½ склянки сухого білого вина,
1-2 ст. ложки оливкової олії,
1 ст. ложка лимонного соку,
сіль, перець за смаком.

Приготування:

Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності. Відкинути на друшляк і злити воду.

Злегка обсмажити на сковороді дрібно порубаний часник.

Вилити в сковороду вино і залишити до закипання.

Додати сметану, сіль, перець і лимонний сік. Все перемішати і зняти з вогню.

Заправити макарони сметанно-часниковим соусом і посипати червоним і чорним перцем.

================================================== ===========

Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції


493
Автор:ТМ "Мак-Вар"
04.10.2016

Один коментарий к статье

  1. Макароны, которые, наверняка способен приготовить каждый, кто хоть раз оставался дома один, по крайней мере, на сутки, тоже могут стать главным блюдом вечера, если приготовить к ним сметанный соус с душистым луком – самой универсальной и самой вкусной приправой.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *