200г. макаронів «Здоров’я» №2,
6-8 шт. помідор у власному соку,
1 шт. перцю болгарського,
1 шт. цибулі ріпчастої,
1-2 шт. перцю чилі,
100г. твердого сиру,
70 мл. оливкової олії,
2-3 зубчики часнику,
½ ст. ложки прованських трав,
сіль, перець червоний до смаку.
Приготування:
Перець болгарський і цибулю нарізати невеликими шматочками і обсмажити на оливковій олії. Додати часник.
Перець чилі дрібно порубати, додати в сковороду до овочів. Якщо перець дуже пекучий, можна попередньо прибрати насіння – саму «злу» його частину.
Томати перетерти через сито. Додати до овочів і тушкувати поки соус не стане густим.
Посолити, поперчити, приправити прованськими травами за смаком.
Відварити макарони у великій кількості підсоленої воді згідно з інструкцією на упаковці.
На макарони зверху викласти соус, присипати тертим сиром.
================================================== ===========
Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції!