Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Інгредієнти:
200г. макаронів «Здоров’я» №2,
6-8 шт. помідор у власному соку,
1 шт. перцю болгарського,
1 шт. цибулі ріпчастої,
1-2 шт. перцю чилі,
100г. твердого сиру,
70 мл. оливкової олії,
2-3 зубчики часнику,
½ ст. ложки прованських трав,
сіль, перець червоний до смаку.

Приготування:

Перець болгарський і цибулю нарізати невеликими шматочками і обсмажити на оливковій олії. Додати часник.

Перець чилі дрібно порубати, додати в сковороду до овочів. Якщо перець дуже пекучий, можна попередньо прибрати насіння – саму «злу» його частину.

Томати перетерти через сито. Додати до овочів і тушкувати поки соус не стане густим.

Посолити, поперчити, приправити прованськими травами за смаком.

Відварити макарони у великій кількості підсоленої воді згідно з інструкцією на упаковці.

На макарони зверху викласти соус, присипати тертим сиром.

================================================== ===========

Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції!


225
Автор:ТМ "Мак-Вар"
03.10.2016

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *