Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Складові:
300 г макаронів «Здоров’я» №13 з твердих сортыв з волоським горыхом,
400 г яловичого фаршу,
1 цибулина,
1 морква,
2/3 склянки червоного вина,
3 ст. ложки томатної пасти,
сіль, перець за смаком.
Приготування:
Натерти на крупній тертці моркву, нарізати цибулю. Обсмажити на сковороді 4-6 хвилин до їх розм’якшення.
Додати фарш до овочів.
Перемішати і залишити тушкувати хвилин 10.
Влити до соусу вино і додати томатну пасту, посолити і поперчити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати ще 30 хв.
Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності.
Відкинути на друшляк і злити воду.
На тарілку з готовими макаронами викласти порцію соусу, прикрасивши страву зеленню.
================================================== ===========

Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції


1147
Автор:ТМ "Мак-Вар"
04.10.2016

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *