Цей рецепт зайняв 2 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт”

Незважаючи на простоту його приготування, печиво не тільки приємне за смаковими якостями, але і одна з найкорисніших. Ніжне, ламке і хрустке, трохи солодке і нежирне!


ІНГРЕДІЄНТИ:

італійські трави (за смаком)


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Борошно просіяти, висівки, які залишились на ситі, повернути до борошна. Додати насіння льону, шрот льону, цукор, сіль. Все перемішати.

Змішати масло і окріп і поступово додаючи до сухих інгредієнтів, замісити тісто. Залишити тісто відпочити 15-20 хвилин.

Розділити тісто на 2 частини, розкатати завтовшки 2-3 мм і вирізати печиво довільної форми.

Деко застелити папером для випічки, викласти крекер і присипати італійськими травами.

Випікати крекер в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.

Смачного!


Цей рецепт було представлено на конкурс “Пісне меню” на сайті food.ua, спонсором якого виступала компанія Мак-Вар Екопродукт

Автор рецепту Юлія Кондратенко.


Вітаємо! Ви успішно пройшли наш тест!

Якщо ви прочитали цю статтю до кінця – Ви дійсно прихильник ПРАВИЛЬНОГО І ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ!

Можливо, Ви і самі ще про це не здогадуєтеся, але зараз ви перебуваєте в самому потрібному для Вас місці – на сайті виробника Здорового харчування.

Зустрітися з нами – на Головній сторінці

Обов’язково ознайомтеся з КАТАЛОГОМ НАШОЇ ПРОДУКЦІЇ

Найбільший асортимент продуктів для ПП – в нашому МАГАЗИНІ


Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.


29
Автор:ТМ "Мак-Вар"
13.05.2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *