Цей рецепт зайняв 2 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт”
Незважаючи на простоту його приготування, печиво не тільки приємне за смаковими якостями, але і одна з найкорисніших. Ніжне, ламке і хрустке, трохи солодке і нежирне!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- борошно пшеничне суцільно змелене “Здоров’я” — 130-150г. (купити)
- вода(окріп) — 90мл.
- масло рослинне — 3ст. л.
- насіння льону — 1 ст.л.
- шрот льону – 1 ст. л. (купити)
- цукор — 0.5 ч.л.
- сіль — 0.5 ч.л (купити)
італійські трави (за смаком)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Борошно просіяти, висівки, які залишились на ситі, повернути до борошна. Додати насіння льону, шрот льону, цукор, сіль. Все перемішати.
Змішати масло і окріп і поступово додаючи до сухих інгредієнтів, замісити тісто. Залишити тісто відпочити 15-20 хвилин.
Розділити тісто на 2 частини, розкатати завтовшки 2-3 мм і вирізати печиво довільної форми.
Деко застелити папером для випічки, викласти крекер і присипати італійськими травами.
Випікати крекер в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.
Смачного!
Цей рецепт було представлено на конкурс “Пісне меню” на сайті food.ua, спонсором якого виступала компанія Мак-Вар Екопродукт
Автор рецепту Юлія Кондратенко.
Вітаємо! Ви успішно пройшли наш тест!
Якщо ви прочитали цю статтю до кінця – Ви дійсно прихильник ПРАВИЛЬНОГО І ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ!
Можливо, Ви і самі ще про це не здогадуєтеся, але зараз ви перебуваєте в самому потрібному для Вас місці – на сайті виробника Здорового харчування.
Зустрітися з нами – на Головній сторінці
Обов’язково ознайомтеся з КАТАЛОГОМ НАШОЇ ПРОДУКЦІЇ
Найбільший асортимент продуктів для ПП – в нашому МАГАЗИНІ
Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.