Цей рецепт зайняв 3 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт”

Це печиво для тих, кому смакує лимон, воно дуже лимонне та смачне.


ІНГРЕДІЄНТИ:

  • сік лимону— 70 мл
  • сода— 5 ч.л.
  • цукор— 6 ст.л.
  • олія— 5 ст.л.
  • куркума— 0,25 ч.л.
  • ванільний цукор— 0.5 ч.л.
  • борошно (мажна суцільно змелене)— 1.5 склянок (купити)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Спочатку потрібен сік лимону.
70 мл соку у мене вийшло з 1,5 лимонів.

До соку додати соду, з’явиться піна.

Потім додати цукор та ванільний цукор, змішати.

Додаємо олію та змішуємо.

Потім куркуму.
Куркуму я додаю для кольору. А ще, вона неймовірно корисна.

В кінці додаємо борошно.

Тісто повинно бути м’яким, однорідним та пластичним.

Ділимо його на частини, кожну скачати в ковбаску, та поділити на рівномірні шматочки.

Із маленьких шматочків тіста пальцями робимо кружечки та викладаємо на деко з пергаментом.

Випікати у розігрітій духовці при 180 градусах хвилин 10-15 до золотавого кольору.

Неймовірно лимонне та з лимонною кислинкою.

Тепле, воно м’яке та розсипчасте.
Холодне- хрустке.
В будь- якому випадку, печиво смачне та корисне.
Смачного!


Цей рецепт було представлено на конкурс “Пісне меню” на сайті food.ua, спонсором якого виступала компанія Мак-Вар Екопродукт

Автор рецепту Валентина Горобець.


Вітаємо! Ви успішно пройшли наш тест!

Якщо ви прочитали цю статтю до кінця – Ви дійсно прихильник ПРАВИЛЬНОГО І ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ!

Можливо, Ви і самі ще про це не здогадуєтеся, але зараз ви перебуваєте в самому потрібному для Вас місці – на сайті виробника Здорового харчування.

Зустрітися з нами – на Головній сторінці

Обов’язково ознайомтеся з КАТАЛОГОМ НАШОЇ ПРОДУКЦІЇ

Найбільший асортимент продуктів для ПП – в нашому МАГАЗИНІ


Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.

 


343
Автор:ТМ "Мак-Вар"
13.05.2018

3 коментария к статье

  1. 70 мл на 5 стаканов муки? вы уверены что ничего не перепутали? я сделала по вашему рецепту, но пришлось добавить воды, потому что оно не ставато тестом.

    1. Спасибо, Алена, за Ваш комментарий!
      Мы свяжемся с автором за уточнениями, возможно она забыла указать воду.
      А как Ваши впечатления о самом печенье? Оно Вам понравилось?

    2. Пришел ответ от автора рецепта. Она была “в легком шоке” от такой грубой ошибки с нашей стороны (скорее всего опечатки) в рецепте.
      Вместо 5 стаканов муки нужно было указать 1,5 стакана муки! Мы уже все исправили.
      Пожалуйста, примите наши извинения за доставленные неудобства!
      Еще раз БОЛЬШОЕ спасибо за Ваш комментарий!
      Как видите, он помог выявить грубую ошибку и спас от разочарования других последователей этого замечательного рецепта!
      Алена, если у Вас есть вкусные и полезные рецепты и Вы готовы поделиться ими со всем миром, мы с удовольствием предоставим Вам площадку нашего сайта и магазина http://www.ecoproduct-sop.com.ua К стати, в магазине, в разделе Блог Рецептов выпечки НАМНОГО больше, посмотрите их, возможно Вас что то заинтересует!
      Удачи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *