Цей рецепт зайняв 1 місце у конкурсі “Пісне меню”, який проходив на сайті food.ua під патронатом компанії “Мак-Вар Екопродукт”

Якщо у вас день народження або інше свято в пост, це чудовий привід спробувати ніжний пісний торт. Оксамитова структура, вологі шоколадні коржі, ароматний і ніжний крем- це дуже смачно!

ІНГРЕДІЄНТИ

  • тісто:
  • борошно суцільно змелене — 240г (купити тут)
  • цукор — 175г
  • какао — 25г
  • рослинна олія — 60мл
  • оцет яблучний — 1 ст.л. (купити тут)
  • сода — 1 ч.л.
  • сіль — 1 щеп
  • вода — 250 мл
  • крем :
  • вишня без кісток — 250 г
  • цукор — 120-200г (за смаком та бажанням)
  • вода — 350мл
  • манна крупа — 100г
  • соус:
  • вишня — 150г
  • крохмаль— 8г
  • вода — 2 ст.л
  • цукор — 50г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Змішайте сухі інгредієнти для бісквіту: борошно, сіль, соду, цукор, ваниль, какао.

Влийте олію, воду, та яблучний уксус. Перемішайте.

Викладіть в форму 18см в діаметрі. Дно якої застелить пергаментом, а боки змастить олією. Діаметр можно збільшити але тоді торт вийде трохи нижче. Випікайте в розігрітій до 180С духовці 45-50 хвилин. Перевірте лучиною.

Верхівку зріжте та ще трохи підсушить у духовці, а корж остудіть та розріжте на дві частини. Ще краще охолонутий корж завернути в плівку та залишити на ніч в холодильнику, так він краще ріжеться.

Для крему: вишню перебийте занурюючим блендером.

Додайте воду та цукор. Доведіть до кипіння.

Всипте манку та варить до загустіння. Потім взбийте.

Для соусу: змішайте вишню(я додала трохи ще вишні з кісточкою) та цукор, доведіть до кипіння. Крохмаль розмішайте в воді та введіть в вишню. Проварить до загустіння.

Торт краще збирати в кільці. На дно ставимо корж,потім половину крему, знову корж та крем що залишився

Верхівку з коржа пробийте блендером.

Та посипте зверху, трохи втоплюючи у крем.

Зверху викладіть соус, та відправте в холодильник на ніч.

Зніміть кільце

Розріжте та пригощайтесь

СМАЧНОГО!

Цей рецепт зайняв 1 Місце на конкурс “Пісне меню” влаштований на сайті food.ua, спонсором якого виступала компанія Мак-Вар Екопродукт

Автор рецепту Раїса Тищенко.

Вітаємо! Ви успішно пройшли наш тест!

Якщо ви прочитали цю статтю до кінця – Ви дійсно прихильник ПРАВИЛЬНОГО І ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ!

Можливо, Ви і самі ще про це не здогадуєтеся, але зараз ви перебуваєте в самому потрібному для Вас місці – на сайті виробника Здорового харчування.

Зустрітися з нами – на Головній сторінці

Обов’язково ознайомтеся з КАТАЛОГОМ НАШОЇ ПРОДУКЦІЇ

Найбільший асортимент продуктів для ПП – в нашому МАГАЗИНІ


Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.


59
Автор:ТМ "Мак-Вар"
09.05.2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *