Цією публікацією ми продовжуємо цикл статей в яких ми розповімо, а Ви навчитеся випікати бездріжджові млинці з пшеничного борошна. Дамо покрокові інструкції з фотографіями і рецептами приготування.

Слідкуйте за нашими публікаціями. Найкраще це зробити, якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті www.mak-var.com.ua. У самому верху кожній сторінці є кнопка «Увійти / Реєстрація»

 


Швидкий рецепт: найкорисніший млинець

Втомилися від каш, макаронів і овочів? Є відмінне рішення – млинець з цільнозернового борошна, який можна навіть на вечерю! Мінімум інгредієнтів, максимум користі, до того ж готувати таку смакоту всього лише 5 хвилин!

Складові:

  • 1 яйце категорії С1
  • 30 г цільнозернового борошна Мак-Вар (3 ст. Л. Без гірки)
  • 2 ст. л. молока
  • дрібка солі
  • будь-яка начинка – овочі, зелень, сир, м’ясо, соуси

 

Приготовление:

Збиваємо яйце і додаємо до нього інші інгредієнти, перемішуємо до однорідної консистенції.

Розігріваємо сковороду, її поверхню змащуємо краплею олії. Виливаємо наше тісто на добре розігріту сковороду, розподіляємо його рівним шаром і смажимо млинець на середньому вогні без кришки до того моменту, поки він не почне рум’яніти (близько 1,5-2 хвилин).

Перевертаємо млинець.

І викладаємо на нього начинку – в нашому випадку це сир і помідори,

накриваємо сковорідку кришкою, робимо мінімальний вогонь і смажимо млинець близько 2-3 хвилин.

Наш корисний млинець готовий!

Смачного!

Калорійність 1 млинчика 201,35 ккал; б-11,72 г, ж-8,1 г,

 

Автор статті – блогер Аліна Кошелева


 

Непоспішайте бігти на кухню! 

Ми спеціалізуємося на виробництві продуктів здорового харчування і маємо багато цікавинок для Вашого столу. Перегляньте НАШ САЙТ і завітайте до НАШОГО МАГАЗИНУ. Впенені, Вас багато що зацікавить!

 Якщо Вам сподобалася стаття, поділіться нею зі своїми друзями в соціальних мережах.

Поділитись у мережі прямо зараз =>

 


1019
Автор:ТМ "Мак-Вар"
20.04.2017

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *